mary did you know

Mary did you know (videoclip)

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”C1DZA_TdBBI”]

Een nieuwe videoclip bij een prachtig lied “Mary did you know” (1991), een van de mooiste liedjes bij kerst. ‘k Heb me ook wel afgevraagd of Maria het wel kon weten of dit kleine kind de Zoon van de Allerhoogste was, de Schepper van hemel en aarde, de Koning van de Koningen, de Redder van de wereld. Want dat is uiteindelijk waar het met kerst om gaat. Maar door de romantiek wordt het grootse bijna niet gezien.

PS: Ben je op zoek naar meer videoclips die geschikt zijn voor de kerst, bekijk dan een rijk overzicht op “Filmpjes voor kerst“.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -