bijbel voor kleintjes

Kinderbijbel applicatie voor kinderen

1 min leestijd
[appstore id=519611839]

Heb je kinderen en een iPhone of iPad? Download gelijk de leuke, leerzame bijbel-app voor de kleintjes! Handig tijdens lange(re) autoritten, wachttijden en andere gelegenheden waarvan je je afvraagt hoe ze dat vroeger zónder iPhone, apps en tablets deden. Of gewoon op een winterse zondagmiddag.

De eerste interactieve kinderbijbel-app is verkrijgbaar in de App Store. Hij is te vinden onder de naam ‘Kinderbijbel’ en gebaseerd op de ‘Bijbel voor kleintjes’, een Bijbelverhalenboek voor kleuters. De Kinderbijbel-app bevat 20 bijbelverhalen. Bij elk verhaal kun je figuurtjes activeren en geluiden laten maken door ze aan te raken. De illustraties zijn kleurrijk en vrolijk, en de verhalen zijn ingesproken door de Nederlandse zangeres Elise Mannah.

De app bevat, naast de bewegende elementen, de muziek en geluiden ook drie mogelijkheden om de tekst van het verhaal zelf in te spreken. Dit kan een volwassene doen, maar een kind kan ook zelf aan de hand van plaatjes het verhaal inspreken en daarna aan zichzelf – of een broertje of zusje – laten voorlezen. De app is geschikt voor kinderen van 3 – 7 jaar.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -