Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Kinderbijbel applicatie voor kinderen

13 januari 2013

[appstore id=519611839]

Heb je kinderen en een iPhone of iPad? Download gelijk de leuke, leerzame bijbel-app voor de kleintjes! Handig tijdens lange(re) autoritten, wachttijden en andere gelegenheden waarvan je je afvraagt hoe ze dat vroeger zónder iPhone, apps en tablets deden. Of gewoon op een winterse zondagmiddag.

De eerste interactieve kinderbijbel-app is verkrijgbaar in de App Store. Hij is te vinden onder de naam ‘Kinderbijbel’ en gebaseerd op de ‘Bijbel voor kleintjes’, een Bijbelverhalenboek voor kleuters. De Kinderbijbel-app bevat 20 bijbelverhalen. Bij elk verhaal kun je figuurtjes activeren en geluiden laten maken door ze aan te raken. De illustraties zijn kleurrijk en vrolijk, en de verhalen zijn ingesproken door de Nederlandse zangeres Elise Mannah.

De app bevat, naast de bewegende elementen, de muziek en geluiden ook drie mogelijkheden om de tekst van het verhaal zelf in te spreken. Dit kan een volwassene doen, maar een kind kan ook zelf aan de hand van plaatjes het verhaal inspreken en daarna aan zichzelf – of een broertje of zusje – laten voorlezen. De app is geschikt voor kinderen van 3 – 7 jaar.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Kinderbijbel applicatie voor kinderen

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0