Banksy

Onopgemerkte rijkdom

1 min leestijd

Ken je Banksy? Hij is een bijzondere en mysterieuze artiest die zijn kunst gebruikt als protest en maatschappelijke spiegel. Ja, ik ben een behoorlijke fan. ‘k Heb een verhaal gemaakt over zijn bezoek een paar jaar terug aan New York. Het laat namelijk een bijzonder fenomeen zien: de meeste mensen lopen langs waardevolle kunst als het niet in een gallery of museum hangt. Vaak hebben mensen geen idee van waarde. Nou, zo is er nog meer onopgemerkte rijkdom.

CHECK DE STORY OP DE VOLGENDE PAGINA »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties