tomas leesplan

Leesplan ‘Tomas, de twijfelaar die Jezus’ wonden aanraakt’

1 min leestijd

De apostel Tomas wordt vaak gezien als het toonbeeld van de geloofstwijfelaar. Maar is dat terecht? Ik schreef, na een Bijbelleesplan over het bijbelboek Job, een tweede leesplan. In dit leesplan neem ik je mee in de situatie van de apostel die zijn vrienden niet zomaar op hun woorden geloofde, maar als enige expliciet werd uitgenodigd om de wonden van Jezus aan te raken.

Link naar leesplan

Heb je de YouVersion Bijbel app al? Mooi! Dit leesplan is alleen in het Nederlands beschikbaar, dus je taal moet wel op Nederlands staan. Ga naar het menu ‘leesplannen‘ en zoek naar ‘tomas creatov‘ en voila, daar is ie dan. Of je klikt op deze link »

Download de bijbel app

Heb je de YouVersion Bijbel app nog niet? Direct downloaden maar zou ik zeggen. Er zijn ruim 365 miljoen mensen die gebruik maken van deze app, dus eenzaam hoeft het niet te zijn. Hier vind je de download links van alle mogelijke apps die ze hebben voor mobiele platforms.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties