Celebration Jesus.net

10 jaar Jesus.net (en jij bent uitgenodigd)

1 min leestijd

Sommige mensen vragen zich af wat ik in vredesnaam nog steeds doe bij een organisatie als Jesus.net. Nou, soms vraag ik me dat inderdaad ook af. Dat is een wonder op zich 😉maar ik werk hier nog steeds met volle overtuiging als Art Director en hou me bezig met het ontwikkelen van nieuwe online concepten. En nu hebben we wat te vieren! Lees even verder.

10 jaar alweer

Ondertussen bestaat de organisatie 10 jaar en dat gaan we binnenkort vieren. Want het blijft een bijzonder fenomeen om wereldwijd het verhaal van Jezus te vertellen en mensen te inspireren. We werken als organisatie met een brede waaier aan religieuze smaakjes samen die van nature niet direct bij elkaar zouden komen. In het netwerk zitten protestante, evangelische, gereformeerde, charismatische, katholieke, lutherse, orthodoxe en pinkster gelovigen en organisaties die elkaar weten te vinden in de boodschap van Jezus. En dat in meer dan 34 talen.

Save the date: 20 mei

Op maandag 20 mei vieren we het jubileum in een oude kerk dat je geloof juist ook met alle eigentijdse communicatiemiddelen en manieren om met anderen te verbinden vorm krijgt.

(hier is de Facebook versie, deze kan je ook delen met je vrienden)

De avond wordt gehouden in de Laurenskerk, 20 mei 2019, van 20.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Toegang is vrij, maar wel graag even aanmelden. En voel je vrij om meer mensen uit te nodigen! Het thema van de avond: Only Jesus.

Meer info of direct aanmelden kan via deze link »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties