Midjourney AI voorbeelden

Vreemde beestjes

6 min leestijd

Je kan wel zeggen dat er een grote doorbraak is aan toepassingen van AI voor een breder publiek. Techniek wordt toegankelijk gemaakt voor gewone gebruikers die afbeeldingen, videos en teksten kan laten genereren op basis van beschrijvingen of visuele input.

Platforms als Midjourney, Dall-E en Stable Diffusion zijn platforms die je vooral helpen bij het genereren van unieke afbeeldingen. Platforms als Jasper AI, Copy.ai en Rytr kunnen je helpen om teksten te maken voor social media, artikelen, samenvattingen en zelfs verhalen. En dan heb je nog allerlei platforms voor andere toepassingen. Denk aan samenvattingen van video’s en artikelen.

Vreemde beestjes uit AI

‘k Ben zelf erg fan van Midjourney. De laatste versie (4) heeft zoveel kwaliteit en de verbeteringen worden zo snel doorgevoerd, dan je beter maar kunt meekijken. Als voorbeeld heb ik eens een serie met beestjes gemaakt. Vreemde beestjes, dat wel…

De bomenserie

Een andere serie die ik maakte moesten een emotie duidelijk maken. Emoties en AI, dat is sowieso een boeiende combinatie. Dus maakte ik een serie met emotiebomen, om te kijken wat dat opleverde.

Doorbraak

Kunstmatige intelligentie (AI) is een technologie die al tientallen jaren bestaat, maar pas sinds kort gemeengoed is geworden. Dit komt door de vooruitgang in computerverwerkingskracht en de beschikbaarheid van grote hoeveelheden gegevens om AI-systemen te trainen.

AI wordt nu gebruikt in bijna alle sectoren, waaronder de detailhandel, de gezondheidszorg, de industrie en nog veel meer. En een gebied waar AI steeds populairder wordt, is het creëren van content.

Het is een grote doorbraak in beschikbare AI-platforms die allerlei industrieën kunnen helpen bij het creëren van tekst, afbeeldingen en illustraties.

Voorgaande paragraaf is ook door AI geschreven.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties