Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bijbel op Windows Mobile

Biblereader (Olivetree)

Op mijn Windows Mobile telefoon (HTC Tytn II) maak ik met de grootste tevredenheid gebruik van de Biblereader (Olivetree). Hier heb ik best wel geïnvesteerd, maar ik maak er nagenoeg dagelijks gebruik van. Zit er iedere zondag mee in de kerk en heb dan een boekenkast aan naslagwerken en vertalingen bij me. Ik ben gestart met het Illumina pakket, aangevuld met verschillende extra vertalingen (o.a. NBVNBG51) en een aantal dictionaries.

Olivetree is trouwens hard bezig om alles ook voor iPhone beschikbaar te maken, een groot deel is al beschikbaar. De basisapplicatie Biblereader is gratis te downloaden in iTunes [link ]

 

Pocket e-Sword

Een andere (voor mij bekende) Bijbel applicatie voor Windows Mobile is van dezelfde makelij als het pakket e-Sword, onder de naam Pocket e-Sword. [ website ]. Tientallen vertalingen, commentaren en dictionaries zijn te downloaden. En het mooie is : helemaal gratis! Een prima pakket om mee te beginnen. Een nadeel is, net als e-Sword voor Windows en Mac, dat je geen recente Nederlandse vertalingen beschikbaar hebt, ook niet betaald. Dat is de reden voor mij om Biblereader van Olivetree te gebruiken.