Bijbel op Windows Mobile

Biblereader (Olivetree)

Op mijn Windows Mobile telefoon (HTC Tytn II) maak ik met de grootste tevredenheid gebruik van de Biblereader (Olivetree). Hier heb ik best wel geïnvesteerd, maar ik maak er nagenoeg dagelijks gebruik van. Zit er iedere zondag mee in de kerk en heb dan een boekenkast aan naslagwerken en vertalingen bij me. Ik ben gestart met het Illumina pakket, aangevuld met verschillende extra vertalingen (o.a. NBVNBG51) en een aantal dictionaries.

Olivetree is trouwens hard bezig om alles ook voor iPhone beschikbaar te maken, een groot deel is al beschikbaar. De basisapplicatie Biblereader is gratis te downloaden in iTunes [link ]

 

Pocket e-Sword

Een andere (voor mij bekende) Bijbel applicatie voor Windows Mobile is van dezelfde makelij als het pakket e-Sword, onder de naam Pocket e-Sword. [ website ]. Tientallen vertalingen, commentaren en dictionaries zijn te downloaden. En het mooie is : helemaal gratis! Een prima pakket om mee te beginnen. Een nadeel is, net als e-Sword voor Windows en Mac, dat je geen recente Nederlandse vertalingen beschikbaar hebt, ook niet betaald. Dat is de reden voor mij om Biblereader van Olivetree te gebruiken.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bantavoer
Bantavoer
11 jaren geleden

Wel eens van Mysword gehoord? Is een variant van E-Sword. Android is wel vereist.