Uitnodiging voor gastbloggers

Op mijn blog creatov.nl schrijf ik over thema’s die zitten op het snijvlak van geloof, kerk, internet en nieuwe media. Een breed en bijzonder interessant gebied waar ook veel gebeurt. Daar is veel over te zeggen, soms (misschien zelfs vaak) beter door anderen. Ik ben begonnen met een aantal mensen te vragen om bij te dragen aan dit blog. Maar wellicht wil jij ook schrijven. Dat kan, maar er zijn wat spelregels voor.

schrijvende hand met vulpen

Thema’s

Je bijdrage moet in een (liefst meer) van mijn hoofdthema’s passen:

 • Geloof
 • Kerk
 • Internet
 • Nieuwe Media

Richtlijnen

 1. Je artikel moet niet eerder zijn gepubliceerd.
 2. Je artikel zal ook niet elders worden gepubliceerd. Natuurlijk is een samenvatting erop prima elders te publiceren met een link naar het artikel.
 3. Heb je nog niet eerder gepubliceerd, dan moet je een korte bio van jezelf erbij voegen en links naar je blog, Twitter en Facebook
 4. Je artikel mag maximaal 800 woorden zijn.

Redactie

 • Voor je artikel kan worden gepubliceerd zal ik deze doorlopen en corrigeren waar nodig op leesbaarheid, spelling, etc. Als ik inhoudelijke aanpassingen zal doen, zal dat in overleg plaatsvinden.
 • Ik zal een korte inleidende tekst plaatsen bij je artikel met de achtergrond van het artikel met jou als schrijver.

Disclaimer

Je zult begrijpen dat niet alle artikelen geplaatst kunnen worden. Het is dus geen vanzelfsprekendheid dat je artikel zal worden geplaatst. Bij het niet plaatsen zal ik dat melden, maar niet verder toelichten.

Insturen

 • Je kunt je artikel naar mij mailen: info [at] creatov.nl. Ik zal proberen binnen een week een reactie te sturen. Wees in je mail onderwerp duidelijk: “Gastblog voor creatov.nl.” Voeg je artikel het liefst als tekst in het bericht zelf in, niet als bijlage.
 • Moedig je eigen lezers aan om te reageren op jouw gast artikel via de voor jou bekende kanalen als Facebook, RSS, Twitter, etc.

Ik kijk uit naar je bijdrage!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties