Vanmorgen heb ik gepreekt over “strijd in je denken”. De boodschap in een paar zinnen: bekeren is veranderen van je denken. Wissel negatief denken, denken dat niet bij God vandaan komt, in voor denken dat juist leven, liefde en vrede geeft. Gods denken geeft je dat! Als je God kent en Gods gedachten kent verandert je denken daadwerkelijk!

Een van de illustraties was het volgende filmpje over creatief denken. Mooi! Kom uit je box, uit je gevangenis!

Gewoon doorlezen:

  • Mensen van nergens Filmmaker Lior Sperandeo had al veel meningen gehoord over de stroom van Syrische vluchtelingen die hun weg […]
  • God voor Whovians Voor Whovians is Doctor Who bijna een religieus karakter. Voor mij helpt sciencefiction om buiten onze […]
Wouter van der Toorn
Media Innovator / Art Director bij Stichting Agapè en het Jesus.net Internet project en Internet pastor. Mijn tijd vul ik graag met nieuwe media, de Bijbel, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik hier op mijn blog. Lees meer »
Wouter van der Toorn
- 11 uur ago
Wouter van der Toorn
Tagged with →