Vanmorgen heb ik gepreekt over “strijd in je denken”. De boodschap in een paar zinnen: bekeren is veranderen van je denken. Wissel negatief denken, denken dat niet bij God vandaan komt, in voor denken dat juist leven, liefde en vrede geeft. Gods denken geeft je dat! Als je God kent en Gods gedachten kent verandert je denken daadwerkelijk!

Een van de illustraties was het volgende filmpje over creatief denken. Mooi! Kom uit je box, uit je gevangenis!

Gewoon doorlezen:

Wouter van der Toorn
Media Innovator / Art Director bij Stichting Agapè en het Jesus.net Internet project en Internet pastor. Mijn tijd vul ik graag met nieuwe media, de Bijbel, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik hier op mijn blog. Lees meer »
Wouter van der Toorn

@creatov

★ Art Director & Media Innovator (https://t.co/pU0a6gvp3P) ★ Proud to be a Geek ★ Jesus Freak ★ Reli & Tech Blogger ★ Whovian ★
RT @svhoorn: Beelden gebombardeerd vluchtelingenkamp in #Syrië. In film schreeuwt een man het uit 'waar is de wereld?' https://t.co/Upfj5G… - 7 uur ago
Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn

Latest posts by Wouter van der Toorn (see all)

Tagged with →