Ook aan het Google+’en? Nou, het is even aankijken hoe het allemaal gaat lopen. Google die sociaal gaat, dat is een langverwachte stap en volgens mij hebben ze dit wel een stuk beter uitgedacht dan het destijds groots aangekondigde Google Wave.

 

Facebook in Google+

Ik ben nog niet toe aan het kiezen tussen Google+ en Facebook. Dus het wordt even tijd om de voel samen te brengen. Hier een simpele oplossing. Door middel van een plug-in (voor Firefox, IE of Chrome) van crossrider.com krijg je een mooie knop in Google+ en voila, je kan je stream volgen in Google+. Installeer de Facebook plug-in. Na installatie moet je je browser opnieuw opstarten en vervolgens deze applicatie autoriseren om Facebook te benaderen.

Facebook in Google Plus

 

Twitter in Google+

Voor Twitter hetzelfde. Er is een tweede plug-in van CrossRider nodig om een knop toe te voegen aan je Google+ dashboard, de Twitter plug-in. Hiermee is je Twitter feed te vinden. Altijd mooi om weer netjes alles bij elkaar te vinden. Na installatie moet je je browser opnieuw opstarten en deze applicatie in Twitter autoriseren. NB: je kan deze autorisatie altijd ongedaan maken onder je Twitter settings (klik dan “revoke access”).

Twitter in Google Plus

Gewoon doorlezen:

  • 10 miljoen geloofsstappen Toen in 2005 in Frankrijk en Nederland begonnen werd met een nieuwe manier van evangelisatie hadden we hele […]
  • Tech update week 40 Iedere donderdag rond de klok van 16:30 praat ik op Groot Nieuws Radio over technologie en allerlei […]
Wouter van der Toorn
Media Innovator / Art Director bij Stichting Agapè en het Jesus.net Internet project en Internet pastor. Mijn tijd vul ik graag met nieuwe media, de Bijbel, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik hier op mijn blog. Lees meer »
Wouter van der Toorn

@creatov

★ It's me, 42 ★
'Ik wilde zeggen: hoi, ik ben moslim. Dat je het weet' Blijkbaar mag het niet en krijgt ze bak stront over zich heen https://t.co/cO9DeEs4tD - 40 minuten ago
Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn

Latest posts by Wouter van der Toorn (see all)

Tagged with →