Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Impact van Jezus via Internet

27 april 2010

Ik zag dat een nieuwe site is gelanceerd rondom het Jesus.net concept: decisions.jesus.net. Het is een live presentatie van de gesprekken die wereldwijd gaande zijn over Jezus, geloof, het evangelie, het Goede Nieuws. Hieronder heb ik de 3D presentatie hiervan opgenomen, maar meer is te zien via de hiervoor genoemde site. Inspirerend, bemoedigend. Wel vraag ik me af of dit niet een beetje teveel van het goede is wat betreft het delen van deze gesprekken (ze worden automatisch vertaald zie ik)… Maar dat is een leuke discussie die zeker gevoerd zal moeten worden.

PS 1: deze presentatie maakt gebruik van de vandaag beschikbaar gekomen Earth view in Google Maps. Lees hier meer over op het Google Blog.

PS 2: Het laden van deze pagina kan wat langer duren vanwege de plugin en het downloaden van de data die nodig is voor deze dynamische presentatie.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Impact van Jezus via Internet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0