decisions.jesus.net

Impact van Jezus via Internet

1 min leestijd

Ik zag dat een nieuwe site is gelanceerd rondom het Jesus.net concept: decisions.jesus.net. Het is een live presentatie van de gesprekken die wereldwijd gaande zijn over Jezus, geloof, het evangelie, het Goede Nieuws. Hieronder heb ik de 3D presentatie hiervan opgenomen, maar meer is te zien via de hiervoor genoemde site. Inspirerend, bemoedigend. Wel vraag ik me af of dit niet een beetje teveel van het goede is wat betreft het delen van deze gesprekken (ze worden automatisch vertaald zie ik)… Maar dat is een leuke discussie die zeker gevoerd zal moeten worden.

PS 1: deze presentatie maakt gebruik van de vandaag beschikbaar gekomen Earth view in Google Maps. Lees hier meer over op het Google Blog.

PS 2: Het laden van deze pagina kan wat langer duren vanwege de plugin en het downloaden van de data die nodig is voor deze dynamische presentatie.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -