Newsday iPad application

Wat je NIET moet doen met je iPad

1 min leestijd

Deze is echt leuk… Wat je dus vooral niet moet doen met je iPad. Haha… De schilder vroeg laatst om de krant van gisteren en keek toch wat vreemd op toen ik em de iPad doorgaf. Hij wilde de krant trouwens niet lezen maar als afdekfolie gebruiken. Wordt steeds lastiger kan ik je zeggen!

UPDATE : om een of andere reden is deze commercial gebanned / verwijderd op YouTube. Waarschijnlijk omdat Apple niet helemaal gelukkig is met dit immens populaire filmpje. Ik zag em deze week ook in De Wereld Draait Door. Maar goed, officieel weet met niet de reden (lees dit verhaal). Hier een nieuwe link.

[ba-youtubeflex videoid=”V3fH2FTW1Ks”]

Update 8 november 2010 : vandaag kwam ik de volgende clip tegen van BMW die hun officiële iPad houder presenteert. Leuk gedaan!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -