Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De hele serie fisherman

9 oktober 2010

Hier de complete serie over de amazing fisherm@n Eric. Deze Franse voorganger is leider van de Franse Internet bediening. En wat er allemaal gebeurt op het Internet is ongelofelijk en is niet bij te houden. De impact ervan wordt vaak onderschat door veel kerken en christelijke organisaties. Als je doorkrijgt wat de impact is van het gebruik van Internet om het Goede Nieuws van Jezus door te geven, dan zou je niet meer anders willen! Dagelijks krijgen duizenden mensen uitleg over wie Jezus is en hoe mensen een hoopvolle toekomst kunnen vinden. Ongelofelijk veel contacten worden er dagelijks gemaakt, in een veelheid van talen. Ieder contact heeft zijn eigen persoonlijke verhaal. Afgelopen week was in de Jesus.net conferentie een interview met een van de mensen die God vond door connaitredieu.com / ikzoekgod.nl. Ze is begin dit jaar gedoopt en heeft haar plek in de gemeente gevonden! Gaaf hoor. En er is nog veel te doen! PS: lees meer over ons werk.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De hele serie fisherman

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0