Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bloggen vanaf de iPad

27 oktober 2011

Blogsy for iPad

Sinds de officiële applicatie van WordPress is geüpgraded met een rich-text wordt bloggen (in dit geval WordPress) wel steeds handiger. Vandaag ben ik op de applicatie Blogsy gestuit, een rijke applicatie voor WordPress en Blogger. En dat ziet er veelbelovend uit. Ik kan namelijk een stuk gemakkelijker mijn blogs opmaken met foto en video en wat er nog meer nodig is.

Je hebt direct toegang tot de verschillende blogs in Blogger en WordPress, je YouTube account, Flickr en Picasa bibliotheek. Daar bovenop kan je ook direct zoeken met Google voor foto’s. Het ziet er allemaal erg mooi uit! Check deze korte demo maar eens van de applicatie.

Er zijn wel een aantal nadelen aan deze applicatie, met name als je je blog set-up netjes in de browser heb ingericht. Zo zie ik nog geen optie om de uitgelichte afbeelding in te stellen. Ook de andere opties, die vaak gekoppeld zitten aan plug-ins, kan je niet instellen via deze applicatie. Ik duik er verder nog eens in, want het ziet er veelbelovend en gemakkelijk uit.

PS: Er zijn nog andere applicaties die prima functioneren. Denk aan de officiële WordPress applicatie (gratis) of BlogPress (€2,39) 

iTunes: Blogsy for iPad (€3,99)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Bloggen vanaf de iPad

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0