MinistryNet

Samenwerking

2 min leestijd

MinistryNet

Vandaag was het een beetje een vreemde dag. Er gebeurt veel, veel ontmoetingen, veel nieuwe contacten die zijn gelegd. En hoopvolle. Er is een andere wind gaan waaien in onze internationale organisatie is mijn indruk. Minder oude mannen, meer jonge creatieve gasten, meer mensen van andere organisaties. Dat is erg hoopvol. Want… samenwerking is geen optie. Het is een vereiste!

Wanneer deel je je geheimen?

Als je zaken ontwikkelt is het nog wel eens de vraag wanneer je anderen daarvan laat weten. De praktijk is geweest dat dat pas was rond de lancering van iets. We hebben gezegd dat we bij het begin van ontwikkelingen al met elkaar moeten praten.

In het Koninkrijk van God zou geen ruimte mogen zijn voor concurrentie. Dat willen we in de praktijk gaan brengen. We beginnen volgende week al met een wekelijkse bijpraat sessie van de creatieve mensen. Hoop dat dat in ieder geval de afstanden kleiner gaat maken. Maar we moeten zien dat het ook goed gaat uitwerken.

YouVersion in Nederlands

Binnenkort zal Youversion.com en de bijbehorende Bijbel App helemaal in het Nederlands beschikbaar zijn. We hebben gesproken met de mensen daar. Er zijn zoveel mooie mogelijkheden om elkaars krachten te gebruiken. Zij zijn goed in het beschikbaar maken van de Bijbel. In Jesus.net hebben we ruime ervaring in evangelisatie en discipelschap. Het klinkt voor mij als een winners-team. We zullen vanuit het Nederlandse team de Nederlandse Youversion supporten waar nodig. Gaaf hoor.

Mentorcenter

Onze Canadese collega’s van TruthMedia hebben een fantastisch systeem ontwikkeld in de laatste paar jaar dat we volgens mij prima kunnen gebruiken. En nog veel meer. Over en weer hebben we ook veel te delen en veel te ontvangen. Dit is een club waar ik door de jaren een aantal vrienden heb gemaakt. Respectvol, nieuwsgierig…

Weer naar huis

Ja, ik ga vanavond weer op huis aan. Morgen weer thuis. En dat is prima. ‘k Ben tevreden voor mezelf met de uitkomst. Want… er zijn relaties aangehaald en nieuwe relaties gelegd die zeker zijn uitwerking zullen hebben.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -