Shaping Ideas

De domste generatie

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”ne7BLwrFS2I”]

Interessante video. Don Tapscott (schrijver van o.a. Wikinomics) beweert in dit filmpje dat de nieuwe generatie een ander soort brein ontwikkelt. De vorige generatie (zijn generatie) groeide op met heel veel uren TV kijken. De jonge generatie groeit juist op met interactie en gebruik van het Internet. Zij zijn daardoor niet alleen meer gewend aan alle technologie, maar zijn op een dieper niveau anders ontwikkeld. De nieuwe generatie wordt wel eens de ‘domste generatie‘ genoemd, maar in werkelijkheid is deze generatie wellicht de slimste.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -