Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Gebruik jij premium WordPress plug-ins?

12 januari 2012

WordPress plugin

Gebruik jij premium WordPress plug-ins in je blog? De vraag is natuurlijk: waarom zou je als WordPress gratis is en er een heleboel gratis te krijgen is in de eigen WordPress plug-ins bibliotheek. Nou, als het iets uitstekend doet en het is waardevol voor je blog, dan is het zeker een investering waard. Ik heb hier een paar suggesties die misschien wel eens de moeite waard zouden kunnen zijn:

1. Better Recent Posts Widget Pro

Veel van je blogbezoekers komen niet op je blog startpagina binnen. Hoe hou je hen vast, of interesseer je hen in de rest van je site of blog? Deze widget helpt je enorm. En maakt een mooie presentatie van je meest recente blogposts (er zijn trouwens ook andere instellingen mogelijk zoals door jezelf vastgestelde statische lijst) 

» Better Recent Posts Widget Pro ($4,-)

2. UberMenu

Een onderdeel waar veel winst te behalen is in je blog is waarschijnlijk het hoofdmenu en de footer van je site. UberMenu is zo’n rijke plug-in dat het wel even tijd kost om deze in te stellen. Je kan je blog compleet verrijken met widgets, thumbnails en wat niet meer. Erg mooie plug-in! 

» UberMenu ($14,-)

3. Styles with Shortcodes for WordPress

Iedereen wil zijn blog mooi maken. Maar met de standaard WYSIWYG editor is dat wel lastig. Deze plug-in geeft je een enorme hoeveelheid mogelijkheden om in je post extra zaken te hangen (denk aan quotes, knoppen, highlights, foto-effecten, tooltips, etc) met een simpele shortcode. En het is mogelijk om je eigen shortcodes toe te voegen. 

» Styles with Shortcodes for WordPress ($25,-)

4. Visual Composer for WordPress

Hoe leg je dit nu uit… Het is WYSIWYG, maar dan op een veel hoger niveau. Je pagina of blogpost kan je opbouwen met verschillende bouwblokken. Als je even een pagina hebt waar je meer mee wilt doen dan alleen maar een tekst artikel, dan is dit fantastisch. Check alleen al eens de demo. 

» Visual Composer for WordPress ($25,-)

[youtube width=”620″ height=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=IAYQybTl-oM[/youtube]

Er is nog veel meer te vinden. Heb jij nog tips voor waardevolle premium WordPress plug-ins??

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Gebruik jij premium WordPress plug-ins?…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 2 min
0