Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vertel "... omdat"

23 januari 2012

ik hou van je

Veel dingen zijn nogal gemakkelijk gezegd. Ook hele belangrijke dingen. Dingen zoals “het spijt me“, of “ik hou van je“. En eerlijk gezegd vind ik het nogal eens té gemakkelijk. Inhoudsloos. Niet creatief. Emotieloos. Een pleistertje plakken. Snel even oplossen. Na een lang conflict of een heftige woordenwisseling is het soms wel gemakkelijk om “sorry” te zeggen. Opgelost. En nu weer verder. Maar het moet toch net even meer zijn. Of wat dacht je van het onmisbare “ik hou van je” (minimaal drie maal daags hoort bij een gezonde levensstijl). Maar het wordt soms wel een beetje afgezaagd, waar of niet? En wat bedoel je nu eigenlijk? Een oplossing is het woordje “omdat”…

Ik hou van je omdat ____ (vul maar in)

En nu nog een belangrijk stukje: zorg dat je niet altijd hetzelfde zegt. Maar wees creatief. Altijd iets anders. Het geeft opeens een snelle uitdrukking heel veel inhoud. Uniek.

Succes ermee! 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Vertel “… omdat”

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1