ik hou van je

Vertel “… omdat”

1 min leestijd

ik hou van je

Veel dingen zijn nogal gemakkelijk gezegd. Ook hele belangrijke dingen. Dingen zoals “het spijt me“, of “ik hou van je“. En eerlijk gezegd vind ik het nogal eens té gemakkelijk. Inhoudsloos. Niet creatief. Emotieloos. Een pleistertje plakken. Snel even oplossen. Na een lang conflict of een heftige woordenwisseling is het soms wel gemakkelijk om “sorry” te zeggen. Opgelost. En nu weer verder. Maar het moet toch net even meer zijn. Of wat dacht je van het onmisbare “ik hou van je” (minimaal drie maal daags hoort bij een gezonde levensstijl). Maar het wordt soms wel een beetje afgezaagd, waar of niet? En wat bedoel je nu eigenlijk? Een oplossing is het woordje “omdat”…

Ik hou van je omdat ____ (vul maar in)

En nu nog een belangrijk stukje: zorg dat je niet altijd hetzelfde zegt. Maar wees creatief. Altijd iets anders. Het geeft opeens een snelle uitdrukking heel veel inhoud. Uniek.

Succes ermee! 

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
HZ
HZ
12 jaren geleden

Ik hou van je omdat ik niet zonder je kan leven