Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

40 dagen, de serie

24 februari 2012

De Jezuïeten hebben een fantastisch online project opgezet (Engels), exclusief online, als hulpmiddel bij de 40 dagen voor Pasen, de vastenperiode. Het is een heel filmproject, hierboven kan je de trailer en de eerste afleveringen die al online staan hiervan bekijken. 

40 the series

Dit project, “40” wordt exclusief uitgezonden via Internet en sociale media. Ik doe er graag aan mee. Bij de start van de vastentijd (Aswoensdag) is de site, 40theseries.com, online gegaan. Alle updates zijn te volgen via Twitter @40theseries.

Voor de vastentijd

40 begint met 7 mensen die elkaar niet kennen, maar die de enigen overlevenden blijken te zijn na een enorme ramp. En middenin alles wat er gebeurt is er de grote vraag: waarom gebeurt dit eigenlijk? Zijn wij uitgekozen? En wat zou de reden hiervan zijn?

Het doel is dat je inspiratie hebt voor meditatieve momenten tijdens de vastenperiode.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

40 dagen, de serie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0