40 official trailer

40 dagen, de serie

1 min leestijd

De Jezuïeten hebben een fantastisch online project opgezet (Engels), exclusief online, als hulpmiddel bij de 40 dagen voor Pasen, de vastenperiode. Het is een heel filmproject, hierboven kan je de trailer en de eerste afleveringen die al online staan hiervan bekijken. 

40 the series

Dit project, “40” wordt exclusief uitgezonden via Internet en sociale media. Ik doe er graag aan mee. Bij de start van de vastentijd (Aswoensdag) is de site, 40theseries.com, online gegaan. Alle updates zijn te volgen via Twitter @40theseries.

Voor de vastentijd

40 begint met 7 mensen die elkaar niet kennen, maar die de enigen overlevenden blijken te zijn na een enorme ramp. En middenin alles wat er gebeurt is er de grote vraag: waarom gebeurt dit eigenlijk? Zijn wij uitgekozen? En wat zou de reden hiervan zijn?

Het doel is dat je inspiratie hebt voor meditatieve momenten tijdens de vastenperiode.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -