Verrekijker jpg

Droom van Jesus.net

1 min leestijd

Deze dagen zitten we met het kern-team van het Jesus.net concept samen in het kantoor in Parijs. Vanmorgen weer eens kort de geschiedenis doorgelopen. Het is bijzonder om te zien hoe we in de afgelopen paar jaar allemaal bij elkaar zijn gebracht. En hoe nu ook alles op zijn plek lijkt te vallen.

Spannend proces

We zitten nu in een spannende fase. Want alles wordt groot, veel organisaties in verschillende talen, culturen en achtergronden haken aan. Het dwingt ons om duidelijker te zijn, een scherpere visie te ontwikkelen, de droom opnieuw te definiëren. Een spannend maar erg gezond proces.

Imagine a world with every single person having free access to the Gospel, knowing God, growing in Jesus and sharing faith easily.

Als je even durft the dromen… Het is mogelijk. Zeker als we de kracht van elkaar leren waarderen en leren gebruiken. En als we van ons eiland afgaan. Als we bereid zijn om niet vast te houden aan dogma’s. Als we in de eerste plaats zelf willen bewegen, veranderen. Ik ben benieuwd wat er gaat komen.

Reageer:

Wat is jouw droom? En wat zou jouw droom zijn voor “onze” bediening?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tjitze Zijlstra
Tjitze Zijlstra
12 jaren geleden

Ik denk dat als wij meer en meer gaan leren over digitale mogelijkheden, het evangelie nog verder en beter verspreid gaat worden. Gouden tijden voor zending zie ik, zij het digitaal.