BibleReader met NBV op Mac

Nieuwe Bijbelvertaling op de Mac

1 min leestijd

BibleReader met NBV op Mac

Eerder schreef ik over de nieuwe BibleReader Mac applicatie van Olivetree die de overstap maakte van iPhone en iPad naar de Mac. Eindelijk zijn ook Nederlandse vertalingen beschikbaar gemaakt voor de Mac waaronder de Nieuwe Bijbelvertaling en NBG51 (de Herziene Statenvertaling is helemaal nog niet beschikbaar). Daar ben ik heel gelukkig mee.

Nu kan ik met alles op iPad en op Mac doen bij mijn preekvoorbereidingen. En daarbij, in alle preeknotities werken nu de tekstverwijzingen ook gewoon op de Mac met de verwijzing naar de NBV. Ideaal.

NBV voor iPad/iPhone/Mac

Nieuwe Bijbelvertaling

De NBV kost je $29,- op olivetree.com en is daarna beschikbaar op alle platformen. Ik gebruik deze applicatie om mijn preken voor te bereiden en ook om vanaf de iPad te preken (lees meer tips voor preken met de iPad).

Download links:

BibleReader voor Mac in App Store  (Mac OS X Lion) »

BibleReader voor iPad / iPhone »

Alle platforms overzicht »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jika
Jika
8 jaren geleden

Dat Wouter, kan je uit de NBV kopiëren en plakken in de OliveTree app op mac en i-toestellen? Ik ben op zoek naar een digitale NBV, zodat ik gemakkelijk toegang heb tot de tekst. Kocht de NBV net via iBooks, maar dat navigeert superonhandig voor Bijbels en er is een kopieerbescherming. Een online versie is ook niet handig, want we wonen buiten Europa op een plek met zeer beperkt en zeer duur internet. Vandaar mijn… Lees verder »