Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn thuiskantoor

18 juli 2012

thuis kantoor

‘k Ben in de gelukkige positie om veel thuis te kunnen werken. Voor zowel de gemeente waar ik deeltijd voorganger ben, als voor mijn werk bij stichting Agapè dat vooral onder de vlag van Jesus.net gebeurt. Dit is mijn thuiskantoor:

De iMac is mijn hoofdscherm, maar altijd heb ik een tweede scherm (nu met Tour de France) waar over het algemeen iTunes, Twitter etc open staan. De iPad gebruik ik veel voor email, zelfs als ik hier zit. Twee jaar terug heb ik een Fame microfoon aangeschaft die mijn standaard microfoon is. Dat komt de geluidskwaliteit enorm ten goede.

Heb je nog tips voor mij voor een betere opzet? Of heb je zelf een mooie opzet?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
7 Comments
 1. Maurien Bart

  Waar uw schat is zal ook uw hard zijn.
  Ik ben niet jaloers Wouter, het spijt me.
  Ik weet nog van een koning die zijn hele koninkrijk liet zien……

  Met vriendelijke groeten,

 2. maarten

  mis nog je iphone en een timecapsule / NAS, en een flesje water;-) met zo’n warme dag als vandaag

Mijn thuiskantoor

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
7