thuis kantoor

Mijn thuiskantoor

1 min leestijd

thuis kantoor

‘k Ben in de gelukkige positie om veel thuis te kunnen werken. Voor zowel de gemeente waar ik deeltijd voorganger ben, als voor mijn werk bij stichting Agapè dat vooral onder de vlag van Jesus.net gebeurt. Dit is mijn thuiskantoor:

De iMac is mijn hoofdscherm, maar altijd heb ik een tweede scherm (nu met Tour de France) waar over het algemeen iTunes, Twitter etc open staan. De iPad gebruik ik veel voor email, zelfs als ik hier zit. Twee jaar terug heb ik een Fame microfoon aangeschaft die mijn standaard microfoon is. Dat komt de geluidskwaliteit enorm ten goede.

Heb je nog tips voor mij voor een betere opzet? Of heb je zelf een mooie opzet?

7 reacties

 1. maarten op 23-07-2012 om 12:26

  mis nog je iphone en een timecapsule / NAS, en een flesje water;-) met zo’n warme dag als vandaag 2. Maurien Bart op 19-07-2012 om 22:42

  Waar uw schat is zal ook uw hard zijn.
  Ik ben niet jaloers Wouter, het spijt me.
  Ik weet nog van een koning die zijn hele koninkrijk liet zien……

  Met vriendelijke groeten, 3. աɨʟʄʀɛɖ  op 18-07-2012 om 20:20

  Een Diskstation?  • Wouter van der Toorn op 18-07-2012 om 20:37

   O ja, die staan uit beeld. 3x MyBook disks, staan mooi in de boekenkast. 4. Michiel Doetjes op 18-07-2012 om 14:34

  Mooie setup hoor! Hoe sluit je die microfoon aan? Rechtstreeks of via een voorversterker?