Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Gratis e-book "De iPad dominee"

18 oktober 2012

Gratis e-book “De iPad dominee”

Al vanaf de beschikbaarheid van de iPad gebruik ik deze tablet ook op de preekstoel. Nu is het niet voor iedereen helemaal vanzelfsprekend. Daarom heb ik in mijn e-book “De iPad dominee” alle tips bij elkaar gebracht over het gebruik van de iPad op de preekstoel, maar ook bij preekvoorbereiding, bijbelstudie en in pastoraat. Aangevuld natuurlijk met alle noodzakelijke links naar applicaties die je kunt gebruiken daarbij.

Voor jou is deze gratis

Je krijgt dit e-book gratis via deze site. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de updates van mijn blog via e-mail. Zo hoef je nooit een update te missen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Gratis e-book “De iPad domineeR…

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0