Gratis e-book “De iPad dominee”

Gratis e-book “De iPad dominee”

1 min leestijd

Gratis e-book “De iPad dominee”

Al vanaf de beschikbaarheid van de iPad gebruik ik deze tablet ook op de preekstoel. Nu is het niet voor iedereen helemaal vanzelfsprekend. Daarom heb ik in mijn e-book “De iPad dominee” alle tips bij elkaar gebracht over het gebruik van de iPad op de preekstoel, maar ook bij preekvoorbereiding, bijbelstudie en in pastoraat. Aangevuld natuurlijk met alle noodzakelijke links naar applicaties die je kunt gebruiken daarbij.

Voor jou is deze gratis

Je krijgt dit e-book gratis via deze site. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de updates van mijn blog via e-mail. Zo hoef je nooit een update te missen.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -