Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Magische regenkamer

6 oktober 2012

[ba-youtubeflex videoid=”jSup0tm86no”]

Dit is een bijzonder kunstproject dat net in Londen is geopend: “Rain Room“. Het lijkt enorm te regenen, en dat doet het ook. Maar je wordt er niet nat van.  Realtime wordt de positie van mensen in de kamer berekend en wordt op deze plek het water uitgezet. ‘t Lijkt me een bijzondere ervaring!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Magische regenkamer

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0