What Happens in an Internet Minute? #infographic intel

Wat gebeurt er in een minuut op Internet

1 min leestijd

What Happens in an Internet Minute #infographic

Wil je weten wat er allemaal gebeurt in een minuut op Internet? In deze Infographic is het allemaal eens op een rij gezet met ongelofelijke getallen: iedere minuut wordt 30 uur film op YouTube gepost, meer dan 2 miljoen keer gezocht in Google, 100.000 nieuwe Tweets gepost… En nog meer.

Dan te bedenken dat alles zo ongelofelijk snel verandert en dat een aantal van deze getallen nog zullen verveelvoudigen in de komende paar jaar. Als we in 2015 zijn heb je ongeveer 5 jaar nodig om al het film materiaal te bekijken dat per seconde over het internet gaat. En dan te bedenken dat pas in 2005 / 2006 video online pas echt begon. Daarvoor was het allemaal veel te duur.

Hoe gebruik jij Internet? Ben je een grootverbruiker of juist niet? En hoe denk jij dat de komende jaren zullen ontwikkelen?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -