De Bijbel App met videos

YouVersion heeft grote ambitites

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”gGclEW8E7GU”]

YouVersion is dé Bijbel applicatie, op welk platform je ook werkt. En er is nu een extra reden voor aandacht: in Amerika is “The Bible” serie gisteren gestart op History Channel in de USA. Daar zit een enorme PR machine omheen en de verwachting zijn hoog gespannen. Niet voor niets, er werken grote namen als Roma Downey (Touched by an Angel) en Mark Burnett (The Voice, Survivor) achter. De Bijbel Applicatie van YouVersion is de officiële applicatie bij de serie. En voor het eerst is er een TV commercial getoond voor de Bijbel Applicatie.

Video en leesplannen

Dat is de reden dat de laatste update van YouVersion nu videoclips bevat van The Bible Series, de Jesusfilm en en The Lumo Project. Daarnaast zijn er veel nieuwe leesplannen toegevoegd. Technisch is de applicatie verder ook verbeterd, met name de snelheid van de leesplannen is beter.

De video’s zijn alleen in het Engels beschikbaar. Wil je er ook van genieten, wijzig dan je applicatie taal naar Engels.

Lastige update

Na de update werkte de Bijbel App niet bij mij, zowel op iPad als iPhone. Dat kom je bij andere gebruikers ook tegen zag ik op Twitter. De oplossing: applicatie verwijderen en opnieuw installeren. Daarna moet het als een zonnetje werken.

Download zelf de Bijbel App. Beschikbaar voor heel veel verschillende applicaties. Ga naar youversion.com/nl/mobile »

The Bible Series

Meer over The Bible Series is te vinden op bibleseries.tv. Hier een van de trailers die al genoeg zegt over de kwaliteit van de serie:

[ba-youtubeflex videoid=”1hThfoBzWxw”]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -