beautiful boy film

Beautiful Boy (film)

1 min leestijd

Wat gebeurt er met je als blijkt dat je zoon verantwoordelijk is voor een grote schietpartij op school? Daarover gaat het in de film Beautiful Boy, waarin Bill en Kate op het punt staan om te scheiden als ze dit nieuws horen. Sam, hun zoon, beroofd zich bij de schietpartij ook zelf van het leven.

[ba-youtubeflex videoid=”aN_Gq1aFjUU”]

Het is een indrukwekkende film die me nog bezig houdt: wat gebeurt er met je en met je relatie als de gebeurtenissen in je leven je te groot zijn geworden, als al het vertrouwde niet meer zo vertrouwd blijkt te zijn en als je jezelf alle moeilijke vragen gaat stellen zoals “wat heb ik allemaal beter kunnen doen”.

In deze situatie blijkt niets meer gewoon. Alles waar je je druk om maakte blijkt opeens niet meer zo belangrijk. En je draait je eigen film terug: had ik maar andere keuzes gemaakt. Een goede spiegel als je naar je eigen leven kijkt: welke keuzes maak je en geef je dat wat er echt toe doet wel de juiste tijd? Weet je hoe het met je kinderen gaat, of het nog goed met ze gaat? Luister je tussen de regels door en vang je de signalen op?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -