Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Simpele truc voor beter geluid iPhone

30 september 2013

Er is één hele simpele hack voor je iPhone (en ik denk ook voor andere smartphones) die iets aan het geluid doet dat uit de speakertjes van je telefoon zelf komt. Dat geluid is meestal erg zacht en er zit weinig diepte in het geluid. Deze oplossing heeft eigenlijk iedereen voor handen: zet je telefoon in een mok of kom met de speakers in de kom.

Beter geluid uit je iPhone

Keymate Magic Sound Booster Ball

Een andere leuke oplossing kreeg ik van MobielBereikbaar.nl: de Keymate Magic Sound Booster Ball. Ik had werkelijk geen idee wat het deed tot ik het in handen had.

[ba-column size=”one-half” last=”0″]Magic Sound Booster[/ba-column]

[ba-column size=”one-half” last=”1″]keymate magic sound booster ball white apple dock connector[/ba-column]

Je sluit de Sound Booster Ball aan je iPhone of iPad en aan de andere kan plak je de ball (moet je deze wel open maken) op bijvoorbeeld een doosje of flesje. Zo’n doosje of fles gaat dan functioneren als een klankkast.

Deze oplossing staat nu bij mijn zoon op zijn bureau. De connector werkt helaas niet op een iPhone 5.

Reageer

Wie heeft er nog meer leuk tips?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Simpele truc voor beter geluid iPhone

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0