Er zijn allerlei mythes rondom de presentaties van Steve Jobs, de grote baas van het Apple concern. Ze zijn historisch te noemen. Ik herinner me nog steeds de presentatie van de eerste iPhone die ik live volgde. Je kan natuurlijk 1-op-1 zijn presentaties overnemen. Dat is niet echt slim lijkt me. Je kan natuurlijk ook altijd de superlatieven gebruiken zoals hij doet (check deze samenvatting maar op YouTube).  Ook dat is niet altijd slim. In deze presentatie een mooi overzicht van de presentatie geheimen van Steve Jobs. Doe er je voordeel mee! Al is de boodschap die jij te brengen hebt wellicht een hele andere :)

Voor mij een paar leerpunten uit deze presentatie:

  • Voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden
  • Geen bulletpoints (oeps, daar ga ik al)
  • Per slide maximaal 40 woorden
  • Een plaatje onthouden mensen vele malen (!) beter

En deze quote wil ik je niet onthouden:

People will forget what you said, people will forget what you did, nut people will never forget how you made them feel.” -Maya Angelou

Gewoon doorlezen:

  • Tech update week 39 Iedere donderdag (nou ja, bijna iedere donderdag) rond de klok van 16:30 praat ik op Groot Nieuws Radio over […]
  • Tech-update week 37 Iedere donderdag rond de klok van 16:30 praat ik op Groot Nieuws Radio over technologie en allerlei […]
Wouter van der Toorn
Media Innovator / Art Director bij Stichting Agapè en het Jesus.net Internet project en Internet pastor. Mijn tijd vul ik graag met nieuwe media, de Bijbel, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik hier op mijn blog. Lees meer »
Wouter van der Toorn

@creatov

★ It's me, 42 ★ editor in chief of creatov.nl ★ just me, really ★
@paulienvervoorn @RemmeltMeijer op wat je ook op iPhone kan instellen. Ook altijd instellen. https://t.co/kgawNcXvL8 - 56 minuten ago
Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn

Latest posts by Wouter van der Toorn (see all)

Tagged with →