Mobify.me

1 min leestijd

Mobify.me

Een paar jaar geleden was het voor een klein publiek van vooral geeks, nu is de inspanning nuttig om uit te voeren voor een steeds groter en breder publiek: het mobiel beschikbaar maken van je eigen website. Ik heb nu een paar uurtjes gekeken naar de service van Mobify.me. Je moet wat zicht hebben op CSS (in verband met het tweaken van je templates), maar een aardige start wordt je snel gegeven door een simpel principe van klik en selecteer. Op basis hiervan creëert Mobify.me een template voor de verschillende mobiele platforms (zoals de iPhone en andere smartphones).

Een leuke wordaround kun je vinden op http://woork.blogspot.com.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -