Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mobify.me

25 augustus 2009

Mobify.me

Een paar jaar geleden was het voor een klein publiek van vooral geeks, nu is de inspanning nuttig om uit te voeren voor een steeds groter en breder publiek: het mobiel beschikbaar maken van je eigen website. Ik heb nu een paar uurtjes gekeken naar de service van Mobify.me. Je moet wat zicht hebben op CSS (in verband met het tweaken van je templates), maar een aardige start wordt je snel gegeven door een simpel principe van klik en selecteer. Op basis hiervan creëert Mobify.me een template voor de verschillende mobiele platforms (zoals de iPhone en andere smartphones).

Een leuke wordaround kun je vinden op http://woork.blogspot.com.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mobify.me

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0