Vakantie & GTD

1 min leestijd

De blog is zo een beetje omgezwaaid naar een vakantieblog ;) Even wat plaatjes van de laatste vakantie dumpen en dan zit het er echt op. Afgelopen week heb ik met een goede vriend gevaren op de Friese wateren. Een über-relaxte week op een prachtige boot en heerlijk weer. Zeker de vaartocht over het IJsselmeer was erg gaaf. Net even wat meer golven en wind.

Vandaag is alles weer full-swing begonnen. Mailbox leeggewerkt, waar nodig taken weggezet, takenlijsten gemaakt, projecten en subprojecten gedefinieerd. Daar gebruik ik trouwens het programma Omnifocus voor op zowel Mac als iPhone (deze synchroniseren netjes met elkaar via MobileMe zodat je altijd alles up-to-date heb). Een typische GTD programma. Dat staat voor “Getting Things Done”, een style programma die je helpt plannen in bepaalde logica qua focus en werkplek… Ik zou zeggen: werkze!

[nggallery id=6]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -