Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vakantie & GTD

17 augustus 2009

De blog is zo een beetje omgezwaaid naar een vakantieblog ;) Even wat plaatjes van de laatste vakantie dumpen en dan zit het er echt op. Afgelopen week heb ik met een goede vriend gevaren op de Friese wateren. Een über-relaxte week op een prachtige boot en heerlijk weer. Zeker de vaartocht over het IJsselmeer was erg gaaf. Net even wat meer golven en wind.

Vandaag is alles weer full-swing begonnen. Mailbox leeggewerkt, waar nodig taken weggezet, takenlijsten gemaakt, projecten en subprojecten gedefinieerd. Daar gebruik ik trouwens het programma Omnifocus voor op zowel Mac als iPhone (deze synchroniseren netjes met elkaar via MobileMe zodat je altijd alles up-to-date heb). Een typische GTD programma. Dat staat voor “Getting Things Done”, een style programma die je helpt plannen in bepaalde logica qua focus en werkplek… Ik zou zeggen: werkze!

[nggallery id=6]

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Vakantie & GTD

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0