Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

ESV Study Bible op de eReader

3 september 2009

ESV Study Bible op papier, iPhone en eReader

Deze week heb ik de net beschikbaar gekomen Sony eReader (Touch Edition) binnen gekregen. Misschien een beetje te vroeg want hoewel er “duizenden digitale Nederlandse en Engelse boeken” beschikbaar zijn volgens Bol.com moeten de echte interessante dingen moeten nog komen. Frustrerend is dat boeken die in de Sony eBook Store beschikbaar zijn niet aangeschaft kunnen worden, omdat dat blijkbaar alleen maar via Bol.com kan in Nederland. Dit is echt super yak, want deze restricties zijn killing voor het succes van de eReader.

Als voorbeeld een boek van N.T. Wright die op deze pagina is te vinden. Maar, je moet aanschaffen vanuit de software in je ebook reader. En die, je raad het, laat alleen Bol.com toe :s Als dat al zo is, zorg dan dat dit allemaal snel beschikbaar wordt. Laat Bol.com nou even niet overdrijven, er moet nog veel bij, wil het voor een groter publiek interessanter worden. Daarbij wacht ik op het moment dat bijvoorbeeld kranten beschikbaar worden gemaakt.

UPDATE : via ebooks.com heb ik dit boek wel kunnen aanschaffen.

Ben je vakmatig of qua hobby fan van Bijbelstudie, dan is dit misschien wel een leuk. Ik kwam erachter dat de recent verschenen ESV Study Bible beschikbaar is in epub formaat, dus geschikt voor de eReader. Op Crossway.org is deze beschikbaar voor $14,99 en direct na aanschaf te downloaden. Er zit wel even een lastig dingetje in, omdat het bestand dat wordt aangeboden een .pub bestand is dat je zal moeten hernoemen naar bijvoorbeeld ESVSB.epub. Daarna is het bestand direct te importeren in de ereader. Met werkt natuurlijk niet interactief als bijvoorbeeld de internet of de iPhone versie, maar het is een goede optie. PS: op die laatste zit op dit moment 24% discount!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

ESV Study Bible op de eReader

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0