Webfish Award v

Webfish Award

1 min leestijd

Vanaf maandag 4 januari 2010 is het weer mogelijk om je site in te schrijven voor de Webfish Award, een verkiezing voor de beste Nederlandse christelijke website. Er zijn twee categorieën waarin prijzen zijn te winnen, namelijk (1) Websites van plaatselijke kerken, en (2) Overig christelijk. Ook dit jaar zal ik weer meedoen in de jury. Dat betekent direct dat onze sites niet meedoen met een gooi naar de prijzen. Nou ja, ‘k ben wel benieuwd wat jullie er uiteindelijk van vinden, maar dat komt later. Wil je trouwens meer weten over het bouwen van een site? Check bijvoorbeeld het artikel (is trouwens nodig aan een update toe) over het bouwen van een goede kerk-site in WordPress.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -