Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Webfish Award

2 januari 2010

Vanaf maandag 4 januari 2010 is het weer mogelijk om je site in te schrijven voor de Webfish Award, een verkiezing voor de beste Nederlandse christelijke website. Er zijn twee categorieën waarin prijzen zijn te winnen, namelijk (1) Websites van plaatselijke kerken, en (2) Overig christelijk. Ook dit jaar zal ik weer meedoen in de jury. Dat betekent direct dat onze sites niet meedoen met een gooi naar de prijzen. Nou ja, ‘k ben wel benieuwd wat jullie er uiteindelijk van vinden, maar dat komt later. Wil je trouwens meer weten over het bouwen van een site? Check bijvoorbeeld het artikel (is trouwens nodig aan een update toe) over het bouwen van een goede kerk-site in WordPress.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Webfish Award

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0