Webfish Award

Webfish Award uitslagen

1 min leestijd

Vandaag was op de Kerk en Gemeente beurs in de jaarbeurs in Utrecht de prijsuitreiking voor de beste christelijke website. Dat in twee categorieën, namelijk “kerken en parochies” en “overige christelijke websites“. De eerlijkheid gebied wel om te zeggen dat het niet echt overloopt aan kwaliteit in de christelijke websites. En persoonlijk ben ik blij dat er een lijst is van sites die de prijs waardig waren.

Er is echter wat mij betreft nog steeds geen site in het Nederlandstalige gebied waarvan ik zou zeggen: “als je wilt weten hoe het moet, kijk daar en daar, want die is perfect”. Voor een deel is de prijs ook een grote aanmoediging om de sites te verbeteren. De inschrijving voor de Award lijkt ook een goede motivatie om de site eens stevig onder handen te nemen. Het was het derde jaar van mijn deelname in de jury. Vervelende gevolg was dat geen van onze eigen sites ingestuurd kon worden zoals Creatov.nl, StartersBijbel.nl, IkzoekGod.nl, OverGeloven.nl, BaptistenDoetinchem.nl… Wie weet kunnen we volgend jaar goud binnenhalen voor een van deze lijst. Maar hier is de lijst van de Webfish Award 2010.

Prijzen in de categorie “Overige Christelijke Websites”

Prijzen in de categorie “Websites van kerken en parochies”

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -