look at me

Televisie

1 min leestijd
[vimeo width=”620″ height=”470″]http://vimeo.com/10857606[/vimeo]

Look at me, look at me, look at me… Wat heb je hieraan toe te voegen. Television is a drug, een video van Beth Fulton, gebaseerd op een gedicht van Todd Alcott. Briljant filmpje! ‘k Wordt er wel een beetje hyper van. Hoeveel aandacht trekt de televisie en hoeveel tijd gaat erin zitten? ‘k Ben trouwens benieuwd bij hoeveel mensen de televisie aanstaat tijdens het eten. En hoeveel mensen televisie hebben op de slaapkamer.

Wist je trouwens dat:

  • 81% van de mensen zich ergert aan reclame op televisie
  • 53% van de mensen zich ergert aan herhalingen
  • 35% van de mensen zich ergert aan ‘slechte programma’s”
  • 1% geen televisie in de huiskamer heeft staan
  • meer dan 50% een televisie in de slaapkamer heeft staan en dat dit getal aan het afnemen is
    bron

Ik vond dit filmpje op VIBE.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -