jezus tattoo

Moeilijke vraag, simpel antwoord

1 min leestijd

jezus tattoo

Ik kwam het volgende artikel tegen over “Simple Answers to Difficult Questions” op beliefnet.com. Eenvoudige antwoorden op moeilijke vragen. Zoals deze over de vraag of je een tatoeage mag laten zetten (let wel , het is een christelijke blog en dergelijke vragen kunnen bijzonder relevant zijn voor sommige gelovigen). Hier het antwoord:

Mag ik een tatoeage laten plaatsen?

Tuurlijk, als je er een wilt en als je daarbij wel rekening houdt dat je er nog steeds goed uitzien als je 73 bent. Je weet wel, kreukels en rimels enzo.

Maar de Bijbel verbiedt tatoeages in Leviticus 19:28.

Correct. Lees echter ook de twee verzen die hiervoor staan. Die maken duidelijk dat je geen vlees mag eten waar nog bloed in zit. En Leviticus 19:27 zegt dat het haar aan de zijkant van je hoofd niet mag worden geknipt. Dus als je je zorgen maakt over de tatoeage, ga dan ook precies om met je dieet en pas vooral op bij de kapper.

Heb je een tatoeage?

Ja. Ik heb Leviticus 19:28 op mijn rug getatoeëerd. Dat helpt om anderen om deze tekst te memoriseren.

Bron

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -