startersbijbel-magazine-iPad

Een eigentijds experiment van Agape

1 min leestijd

DOORN, 26 april 2011 – De Jood een Jood, de Griek een Griek. Zo probeerde Paulus mensen in de eerste eeuw te bereiken. Ook Agapè sluit steeds weer aan bij mensen van deze tijd. Een voorbeeld is de nieuwe iPad-applicatie van Startersbijbel.nl.

Sinds begin april is als een spin-off van de internetcursus Startersbijbel.nl een magazine voor de iPad gemaakt. Het is een digitaal magazine rondom het thema ‘starten met de Bijbel’ en bevat artikelen, filmpjes, uitleg over het lezen van de Bijbel, de vertalingen, het gebruik van de Bijbel en hoe het boek op een bijzondere manier nog steeds relevant is.

Startersbijbel iPad magazineDeze “App” is speciaal gemaakt voor de iPad omdat dit nieuwe apparaat uitnodigt om op een andere manier informatie op te nemen. Het is voor Agapè een experiment om ervaring op te doen met de veranderende communicatiemogelijkheden.

Agapè Nederland gelooft dat de boodschap van God voor iedereen van waarde kan zijn. De “App” verwijst naar de online cursus Startersbijbel.nl die is ontwikkeld als een interactieve, laagdrempelige cursus om de Bijbel te lezen, de schatten er in te ontdekken en zo te leren luisteren naar wat God door de Bijbel tot mensen te zeggen heeft.

Startersbijbel.nl is een concept van Agapè. De website is een onderdeel van het wereldwijde samenwerkingsverband Jesus.net. Daarbij zijn op dit moment veertig organisaties aangesloten die verschillende evangeliserende websites aan elkaar verbinden. Een (be)zoeker wordt stap voor stap richting God en de plaatselijke kerk geleid.

Download Startersbijbel Magazine voor iPad in de iTunes App Store (gratis)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -