Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn verhaal met God

24 juni 2011

Wil je communiceren op Internet, dan kan je niet meer zonder video. Dat is een belangrijke reden om met een nieuwe serie video’s te komen van mensen die hun eigen verhaal met God vertellen. Deze video’s zullen worden gepubliceerd op ikzoekgod.nl, onze belangrijkste evangelisatie site. Ik ben onder de indruk van de style van deze verhalen. Gebaseerd op het concept van I Am Second, dat in Amerika een groot concept is (en trouwens partner is in het Jesus.net concept). Ook in de Zwitserse bediening (gottkennen.ch) zijn deze korte persoonlijke verhalen een sleutel in het concept. Je kan van alles vinden, maar er gaat niets boven je eigen verhaal. Ik vertel mijn verhaal, dat wat ik heb meegemaakt. Mijn verhaal met God, Hij heeft mijn leven voorgoed veranderd!

Hou ikzoekgod.nl in de gaten. En reageer op de speciale IkzoekGod.nl Facebook pagina. Daar kan je reageren of je eigen gedachten of verhaal delen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mijn verhaal met God

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0