2011-06-24_2227

Mijn verhaal met God

1 min leestijd

Wil je communiceren op Internet, dan kan je niet meer zonder video. Dat is een belangrijke reden om met een nieuwe serie video’s te komen van mensen die hun eigen verhaal met God vertellen. Deze video’s zullen worden gepubliceerd op ikzoekgod.nl, onze belangrijkste evangelisatie site. Ik ben onder de indruk van de style van deze verhalen. Gebaseerd op het concept van I Am Second, dat in Amerika een groot concept is (en trouwens partner is in het Jesus.net concept). Ook in de Zwitserse bediening (gottkennen.ch) zijn deze korte persoonlijke verhalen een sleutel in het concept. Je kan van alles vinden, maar er gaat niets boven je eigen verhaal. Ik vertel mijn verhaal, dat wat ik heb meegemaakt. Mijn verhaal met God, Hij heeft mijn leven voorgoed veranderd!

Hou ikzoekgod.nl in de gaten. En reageer op de speciale IkzoekGod.nl Facebook pagina. Daar kan je reageren of je eigen gedachten of verhaal delen.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -