Skip to content
The mountain

De bergen (time-lapse video)

1 min leestijd


The Mountain from TSO Photography on Vimeo.

Een fantastisch zogenaamd “time-lapse” video. Er wordt om een bepaalde tijd een beeld geschoten. Hierdoor ontstaan een bijzondere film. Deze film is gemaakt in de bergen in Spanje (El Teide). Adembenemend mooi is deze natuur. Voor wie is dit alles. Wat wordt er gezegd?

Psalm 98:8-9
Laten de rivieren in de handen klappen
en samen met de bergen jubelen
voor de HEER, want hij is in aantocht
als rechter van de aarde.

Jezus zei eens dat als de mensen niet voor Hem zouden juichen dat dan de stenen het wel zouden uitroepen. Er wordt zoveel gezegd, zoveel geroepen. Je moet wel je oren, je ogen en je hart openen om het op te kunnen merken. Maar wees eerlijk, is onze Schepper niet fantastisch?

1 reactie

  1. Ghvisscher op 15-01-2012 om 20:04

    schitterend gemaakt heb je nog meer filmpjes, de grootheid van God dringt door de filmpjes diep tot je door

    Gr, Henk



Scroll To Top