New Kids Refo Trailer

New Kids Refo

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”EfLmQb_NTe4″]

Het laatste deel in de NewKids trilogie. Trek je geitenwollensokken maar aan en maak je klaar voor de refolutie! Het is weer een fantastisch filmpje van Studio1. PS: lees eerst de disclaimer.

Disclaimer: Kijken op eigen risico. Niet geschikt voor mensen die graag van heilige huisjes houden, die geloven dat een dag niet gelachen in ieder geval weer een dag verder is, die denken dat als iedereen het nu echt zou begrijpen ze precies zo zouden zijn zoals zij, die vreemd zijn van zelfspot en die de neiging hebben om alle kritiek op zichzelf te projecteren, voor mensen die geloof uitsluitend een serieuze zaak vinden… En nog veel meer, maar de kleine regeltjes zouden dan niet toereikend zijn.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -