Gabby Douglas Olymische Spelen 2012

“Ik geef alle eer aan God”

1 min leestijd

Gabby Douglas Olymische Spelen 2012

16 jaar oud en een gouden olympische medaille. Gabby Douglas heeft er zelf een duidelijke mening over:

Het is alles wat ik me er bij voorstelde dat het zou zijn om een olympisch kampioen te zijn. Het is een geweldig gevoel. En ik geef alle eer aan God. Het is een soort win-win-situatie. De glorie gaat naar Hem en de zegen valt terug naar mij… Laat alles wat Ik ben God aanbidden; ik wil nooit vergeten wat Hij doet voor mij.

Dat is een mooi en eenvoudig getuigenis. De win-win-situatie vind ik een mooie gedachte!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -