ascendance timelapse video

Ascendance (time lapse video)

1 min leestijd
[ba-vimeoflex videoid=”48544219″]

Een prachtige time lapse video, gemaakt in het Joshua Tree National Park en de Ancient Bristlecone Pine Forest. Je ziet zelfs een stukje van de meteorieten regen die precies in die tijd zichtbaar was.

Creator Deity

‘k Blijf iedere keer even kijken, even genieten van de wonderen van de natuur. Het kan niet dat het alleen mij herinnert aan iets dat veel groter is dan ik ben, groter dan ik kan bevatten. Het herinnert met aan de Creator Deity, de goddelijke schepper. Ik ben verbaasd over de schoonheid van de schepping. Het is een voortdurende bron van aanbidding van de Schepper.

‘Geprezen bent u, HEER, God van onze voorvader Israël, voor altijd en eeuwig. U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort u toe, HEER, u bezit het koningschap en de heerschappij. Roem en rijkdom zijn van u afkomstig, u heerst over alles. In uw hand liggen macht en kracht besloten, u beslist wie groot en machtig is. Daarom danken wij u, onze God, en prijzen wij uw luisterrijke naam. 1 Kronieken 29 vers 10 – 13

Reageer eens

Zijn er voor jou ook van die momenten waarin je wordt herinnerd aan de Schepper?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ina Rozema
Ina Rozema
11 jaren geleden

Ja, iedere ochtend als ik weer vroeg wakker ben en de vogels weer hoor fluiten en het langzaam licht begint te worden en ik alleen met mijn hond buiten loop denk ik aan het wonder dat de schepper elke dag weer laat zien en horen.