10 miljoen geloofsstappen

10 miljoen geloofsstappen

2 min leestijd

Toen in 2005 in Frankrijk en Nederland begonnen werd met een nieuwe manier van evangelisatie, via websites als IkzoekGod.nl, ConnaitreDieu.com en de WaaromJezus?-cursus, hadden we hele grote dromen. Maar dat we nu in 2015 feest kunnen vieren omdat 10 miljoen mensen een stap in geloof gezet hebben, via één van de websites in het Jesus.net netwerk, dat was voor toen zelfs een grote droom!

In de hemel is het feest voor iedereen die zich tot God keert, zo vertelde Jezus (Lukas 15:7). Wij vieren het feest mee! En we dromen verder. Maar dat niet alleen: we bouwen met een wereldwijd netwerk met tientallen partners in bijna 30 talen samen om deze droom, met Gods hulp, te verwezenlijken.

De wereld is veel veranderd sinds 2005

We begonnen in het jaar dat video op het internet zeker nog geen gemeengoed was: YouTube werd in 2005 als bedrijf gestart. Sociale netwerken als Facebook en Twitter bestonden nog niet. Nu wordt zelfs de wereldpolitiek beïnvloed door deze sociale netwerken. In het klein delen we onze belevenissen met al onze vrienden vanaf iedere smartphone. Dat betekent dat er veel kansen zijn!

Wil je mee doen met het fantastische werk? Check dan ikzoekgod.nl/10miljoen hoe jij ook kan meedoen!

Iedereen die in hem gelooft…

En wat er gebeurt als mensen Gods liefde gaan ontdekken? Dat maakt dit prachtige filmpje duidelijk. Neem even de tijd en wordt opnieuw geïnspireerd door de verander-kracht van Gods liefde!

PS: het laatste filmpje is gemaakt door onze Jesus.net partner: BGEA (Billy Graham Evangelistic Association). We maken hiervan gebruik in onze Nederlandse IkzoekGod.nl website.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -