Job (leesplan bijbel app)

Leesplan ‘Job en de vraag van het lijden’

1 min leestijd

Laatst heb ik een heel artikel geschreven over het bijbelboek Job. Het is een fascinerend Bijbelboek dat je misschien wel het beste kan benaderen als een oeroud stuk theater. Shakespeare, maar dan een heel stuk ouder.

Ik schreef een 10 daags leesplan voor de de YouVersion Bijbel app. Daarin wil ik je meenemen, niet alleen in het misschien wel erg bekende verhaal van Job die alles kwijtraakt en later alles weer terugkrijgt, maar juist ook de vrome praatjes van zijn vrienden.

Meld je aan via deze link »

Natuurlijk ben ik benieuwd naar feedback. Als je de tien dagen hebt gevolgd, laat me weten wat je uit dit leesplan hebt meegenomen.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bea Thirion
Bea Thirion
5 jaren geleden

De 10 dagen gedaan se.
Ik blijf erbij, Job heeft een groot geloof, zoveel tegenslag.
Doch satan is verslagen,ook door onze Heer Jezus.
Hoe krijg je zo’n geloof zoals bvb.zijn discipelen???

Thirion Bea
Thirion Bea
5 jaren geleden

Wauw,wat een geloof,alles je worden afgenomen en toch God trouw blijven, amai,zo’n geloof wil ik ook.
Maar hoe krijg je zo’n geloof,want falen doe ik keer op keer.
Dag 1 gedaan nu van Job.