165 sites per dag

1 min leestijd

NetNewsWire

Dat moet het wel ongeveer zijn, 165 tot 200 sites per dag die ik volg. Waarom? Nou, deels omdat ik het gewoon interessant vind (zoals trends, technologie ontwikkelingen), deels omdat ik het handig vind (zoals software updates), deels omdat ik mensen wil volgen (zoals blogs van vrienden en interessante figuren), deels omdat ik professionele informatie bijhoud (kerk, geloof, marketing, etc). Maar het is wel een beetje veel om alles te openen. Het past ook niet in mijn bookmark bar in de browser. Een uitkomst is een goede RSS reader. Lang maak ik al gebruik van Google Reader, dat het netjes allemaal online (en daarmee dus overal) bijhoudt. Lastige vond ik wel dat dat een speedreader als ik vaak moet wachten voor je verder kan scrollen. Een paar weken terug ben ik overgestapt op NetNewsWire (is recentelijk overgenomen door Google) dat superlekker werkt. Het leuke hierbij is dat dit programma synchroniseert met je Google Reader (je hebt een account hiervoor nodig).

NetNewsWire gebruik ik op Mac en iPhone (gratis met advertenties of betaald advertentie-vrij voor €1,59). Zeker een aanrader!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties