Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

165 sites per dag

6 oktober 2009

NetNewsWire

Dat moet het wel ongeveer zijn, 165 tot 200 sites per dag die ik volg. Waarom? Nou, deels omdat ik het gewoon interessant vind (zoals trends, technologie ontwikkelingen), deels omdat ik het handig vind (zoals software updates), deels omdat ik mensen wil volgen (zoals blogs van vrienden en interessante figuren), deels omdat ik professionele informatie bijhoud (kerk, geloof, marketing, etc). Maar het is wel een beetje veel om alles te openen. Het past ook niet in mijn bookmark bar in de browser. Een uitkomst is een goede RSS reader. Lang maak ik al gebruik van Google Reader, dat het netjes allemaal online (en daarmee dus overal) bijhoudt. Lastige vond ik wel dat dat een speedreader als ik vaak moet wachten voor je verder kan scrollen. Een paar weken terug ben ik overgestapt op NetNewsWire (is recentelijk overgenomen door Google) dat superlekker werkt. Het leuke hierbij is dat dit programma synchroniseert met je Google Reader (je hebt een account hiervoor nodig).

NetNewsWire gebruik ik op Mac en iPhone (gratis met advertenties of betaald advertentie-vrij voor €1,59). Zeker een aanrader!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

165 sites per dag

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1