Ask.com - wat is het doel van het leven

10 meest onbeantwoorde vragen

1 min leestijd

De internet zoekmachine “Ask Jeeves” (ask.com) heeft een top 10 opgesteld van de meest onbeantwoorde vragen. De lijst is gebaseerd op meer dan 1,1 miljard zoekopdrachten die de site heeft verwerkt sinds 2000. Het idee achter deze zoekmachine is trouwens dat deze niet gebaseerd is op zoekwoorden, maar op echte vragen (dus hele zinnen). Naar mijn gevoel is het niet 1-2-3 wat geworden in Nederland. There are some questions that can not be answered by GoogleHier komen ze, de meest onbeantwoorde vragen:

  1. Wat is het doel van het leven?
  2. Is er een God?
  3. Hebben blondjes meer plezier?
  4. Wat is het beste dieet?
  5. Is er iemand buiten deze wereld?
  6. Wie is de beroemdste persoon ter wereld?
  7. Wat is liefde?
  8. Wat is het geheim van blijdschap?
  9. Is Tony Soprano dood?
  10. Hoe lang zal ik leven?

Bron: jeevesunanswerables.com

Wat kan jij hiermee? Wat is jouw meest onbeantwoorde vraag? Of wat is jouw antwoord op een van deze meest onbeantwoorde vragen?

UPDATE 15 oktober 2010 : slim als deze kerk is hebben ze dit gegeven aangegrepen om het volgende op hun dienstaankondiging te zetten: “Sunday worship @ 10.30. There are some questions that cannot be answered by Google.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Woelige-baren1
Woelige-baren1
12 jaren geleden

waarom blijven zo veel vragen openstaan  met of zonder geloof . na 16 alleen op de wereld , na mijn lijdensweg en scheiding  heb ik een zware muur om me heen gebouwd ,zonder ramen en deuren nou ik een relatie op zet ,heb ik veel moeite met me te openen  ik weet 1.cor.13 zegt heel veel .maar de werkelijkheid is ver weg  verder is het heel moeilijk  om bij mijn binnen te komen  dus ik… Lees verder »

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Woelige-baren1
12 jaren geleden

Zo dan, een reactie hierop, daar moet ik echt over nadenken. Dapper om het hier even neer te zetten. Het klinkt alsof je vastzit. Welke vraag wil jij het liefste stellen? Is het de vraag WAAROM het allemaal zo is gebeurd? Een fijn en vrolijke noot helpt je niet hè. Maar wat is dan wel de oplossing? Misschien is het goed om BUITEN jezelf te kijken. Omdat je IN jezelf bent opgesloten. Waar is liefde,… Lees verder »