Skip to content

10 meest onbeantwoorde vragen

1 min leestijd

Ask.com - wat is het doel van het leven

De internet zoekmachine “Ask Jeeves” (ask.com) heeft een top 10 opgesteld van de meest onbeantwoorde vragen. De lijst is gebaseerd op meer dan 1,1 miljard zoekopdrachten die de site heeft verwerkt sinds 2000. Het idee achter deze zoekmachine is trouwens dat deze niet gebaseerd is op zoekwoorden, maar op echte vragen (dus hele zinnen). Naar mijn gevoel is het niet 1-2-3 wat geworden in Nederland. There are some questions that can not be answered by GoogleHier komen ze, de meest onbeantwoorde vragen:

 1. Wat is het doel van het leven?
 2. Is er een God?
 3. Hebben blondjes meer plezier?
 4. Wat is het beste dieet?
 5. Is er iemand buiten deze wereld?
 6. Wie is de beroemdste persoon ter wereld?
 7. Wat is liefde?
 8. Wat is het geheim van blijdschap?
 9. Is Tony Soprano dood?
 10. Hoe lang zal ik leven?

Bron: jeevesunanswerables.com

Wat kan jij hiermee? Wat is jouw meest onbeantwoorde vraag? Of wat is jouw antwoord op een van deze meest onbeantwoorde vragen?

UPDATE 15 oktober 2010 : slim als deze kerk is hebben ze dit gegeven aangegrepen om het volgende op hun dienstaankondiging te zetten: “Sunday worship @ 10.30. There are some questions that cannot be answered by Google.

2 reacties

 1. Woelige-baren1 op 01-03-2012 om 12:44

  waarom blijven zo veel vragen openstaan 
  met of zonder geloof .
  na 16 alleen op de wereld , na mijn lijdensweg en scheiding 
  heb ik een zware muur om me heen gebouwd ,zonder ramen en deuren
  nou ik een relatie op zet ,heb ik veel moeite met me te openen 
  ik weet 1.cor.13 zegt heel veel .maar de werkelijkheid is ver weg 
  verder is het heel moeilijk  om bij mijn binnen te komen 
  dus ik weet het niet meer , ik denk soms ik kan beter maar alleen blijven 
  maar toch mis je dagelijks je LIEFDE ,WARMTE ,TEDERHEID .  • Wouter van der Toorn op 03-03-2012 om 16:09

   Zo dan, een reactie hierop, daar moet ik echt over nadenken. Dapper om het hier even neer te zetten. Het klinkt alsof je vastzit. Welke vraag wil jij het liefste stellen? Is het de vraag WAAROM het allemaal zo is gebeurd? Een fijn en vrolijke noot helpt je niet hè. Maar wat is dan wel de oplossing?

   Misschien is het goed om BUITEN jezelf te kijken. Omdat je IN jezelf bent opgesloten. Waar is liefde, warmte en tederheid te vinden? Ik zal je zeggen dat, als je beschadigd bent, je wel even nadenkt voor je het sowieso weer laat binnenkomen. Want het kan je ook enorm bezeren.

   Ik wil je alleen aanmoedigen om te horen wat Jezus zegt: “Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.” Matt 11:28. Volgens mij moet je daar zijn. Hoe? Dat weet ik niet. Dat weet Hij wel.Scroll To Top