icon Bible Pomegranate iPad app

Pomegranate: Bijbel app voor iPad

1 min leestijd

pomegranate app voor iPad

Vandaag is de app-store een nieuwe Bijbel applicatie rijker: “Bible Pomegranate“. De applicatie is ontwikkeld door o.a. het Nederlands Bijbelgenootschap. Een aantal weken terug was ik bij een zogenoemde expert meeting waarbij we een preview van deze iPad applicatie hebben gekregen. Op dat moment was deze nog zeker niet afgerond. Het was erg goed om te zien dat zij zich kwetsbaar maakten door de kritiek met graagte mee te nemen in de doorontwikkeling. Wat dat betreft al proficiat.

Je krijgt helaas alleen maar de King James versie meegeleverd. Andere vertalingen zijn via de in-App-store aan te schaffen. En er is een klinkende belofte dat dit een bijzonder interessante bibliotheek gaat worden. Nu lijkt het er nog echt niet op hoor. Wel 6 items zijn aan te schaffen. En… geen NBV. Erg jammer voor een app waar het Nederlands Bijbelgenootschap aan meewerkt!

PS: Mijn eerste ervaring met inloggen in de shop is een foutmelding (“Fout opgetreden bij ophalen producten van de Pomegranate-server“)

Uiteindelijk ben ik wel erg benieuwd. Aangezien er meer spelers zijn in dit hele genre. Denk aan de Bible App van YouVersion, Bible+ van Olivetree en de app van Logos.

Download: Bible Pomegranate voor iPad (€1,59)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Job van Hardeveld
Job van Hardeveld
12 jaren geleden

Er is inmiddels wel een NBV vertaling te koop voor de applicatie. Ik heb deze zelf ook en ik moet zeggen dat ik er erg content mee ben. Daarnaast is het bij de laatste update ook mogelijk om de tekst te ‘highlighten’ in 4 verschillende kleuren.