NBV en NBG'51 binnenkort in youversion

NBV en NBG’51 binnenkort in YouVersion

1 min leestijd

NBV en NBG'51 binnenkort in youversion

Binnenkort zullen de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) en de NBG’51 bijbelvertaling beschikbaar komen in alle applicaties van YouVersion. Ik moet je zeggen dat ik daar erg blij mee ben. Want er wordt al vrij lang gevraagd en de reuring vandaag op Twitter heeft in ieder geval wat helderheid gebracht.

Wifi in de kerk

Dit zal goed nieuws zijn voor veel mensen die digitaal hun bijbel lezen. Dus binnenkort kunnen de smartphones erbij in de kerk en kan het digitale Bijbellezen doorbreken. Moet je de dominee wel even voorbereiden en misschien WIFI regelen in de kerk :)

Herziene Statenvertaling

Er wordt ook veel gevraagd naar de Herziene Statenvertaling. Deze vertaling is niet van het Bijbelgenootschap, dus daar weet ik nog niets van. Ik ga eens verder rondvragen.

[ba-column size=”one-half” last=”0″]
PS: de Nederlandse vertalingen zijn al op de webversie beschikbaar en zullen binnenkort in de applicaties ook beschikbaar worden gemaakt.
[/ba-column] [ba-column size=”one-half” last=”1″]
Wil je vrienden worden in het YouVersion netwerk? Je kan mijn “creatov” user pagina hier vinden.
[/ba-column] [appstore id=282935706]

YouVersion

YouVersion is de grootste Bijbel applicatie voor het web en allerlei mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Meer info op youversion.com »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

5 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Niels Baan
Niels Baan
11 jaren geleden

Geweldig nieuws. Zag net inderdaad dat hij online al beschikbaar is.

Enig idee wanneer deze op de smartphone beschikbaar zijn?

Vr. Gr. Niels

Jan
Jan
11 jaren geleden

Mooi iniatief. Graag wel beschikbaar maken voor de SD card!! Niet overal is wifi.

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Jan
11 jaren geleden

De beperking heeft volgens mij te maken met licenties. Er zijn in YouVersion een paar versies die je wel kan downloaden (en kan je dan gebruiken als je zonder internet verbinding zit) maar bij het overgrote deel heb je internet nodig.

Wouter Dam
Wouter Dam
11 jaren geleden

Wat zijn de voordelen van YouVersion t.o.v. OliveTree? Ik gebruik zelf OliveTree (met NBV!) welke ook bookmarks, notities e.d. kan synchroniseren tussen iPhone, iPad, desktop, etc. Deze werkt offline, dus altijd beschikbaar en scheelt data-verbruik.

Wouter van der Toorn
Wouter van der Toorn
Antwoord aan  Wouter Dam
11 jaren geleden

Ik gebruik zelf intensief OliveTree. Maar de openheid van Youversion en het vrij beschikbaar zijn daarvan is een erg groot voordeel. Hun app is voor het dagelijkse gebruik bijzonder geschikt zoals een dagelijkse tekst bij het opstarten, hun leesplannen (‘k werk in deze app door Common Book of Prayer heen, https://www.youversion.com/nl/reading-plans/34-book-of-common-prayer ) en sociale media integratie. Voor veel tieners, jongeren en studenten is dit een van de goede manieren om de Bijbel in hun dagelijkse… Lees verder »